1. Home
 2. Contact

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Alles met een * is verplicht

  Wij rekenen géén voorrijkosten. U hebt bij ons 5 jaar garantie op het stucwerk.

  Per 15 september 2009 is de lage BTW-tarief voor stucwerk verbeterd. U betaalt het lage BTW-tarief van 6% voor stucwerk binnen of buiten indien de woning door particulieren wordt bewoond en de woning ouder is dan 2 jaar.

  Deze periode van 2 jaar wordt gerekend vanaf het moment dat de woning daadwerkelijk na de oplevering bewoond is. Garages, schuren, serres, aan- en uitbouw enz. vallen ook onder het begrip ‘woning’. Voorwaarde is wel dat zij zich bevinden op hetzelfde perceel als de woning. Dit betekent dat wij geen 19% maar 6% factureren, een besparing van 13% op stucwerkzaamheden.

  ico-1

  SINDS 1992 ERKEND

  Als officieel stukadoorsbedrijf.

  LEES MEER
  ico-2

  27 JAAR ERVARING

  In het afbouw- en stukadoors vak.

  LEES MEER
  ico-3

  5 JAAR GARANTIE

  Op het door ons uitgevoerde werk.

  LEES MEER

  LAATSTE
  PROJECTEN

  Wij verzorgen velerlei onderhouds- en decoratiewerkzaamheden ten behoeve van zowel particulieren als zakelijke klanten. Ons werk onderscheidt zich door vakmanschap en bovenal, het met plezier afleveren van maatwerk. Alle door ons geleverde diensten beloven een karakteristiek uiterlijk. Bovendien is de kwaliteit gewaarborgd doordat het hard, stootvast, kleurecht en duurzaam wordt afgewerkt, zodat het ook weinig onderhoud nodig heeft.

  LEES MEER

  ONZE
  DIENSTEN

  Ons aanbod in diensten is legio en blijft zich uitbreiden. Samen komen wij altijd tot een oplossing gelet op de ultieme combinatie van kwaliteit en uiterlijk. Wij bieden een uitputtend scala aan soorten stucwerk; voor een ieder wat wils bezitten wij over de nodige vakkunde om uw wensen tot waarheid te laten komen. Kijk gerust rond, al onze diensten staan beschreven op onze website. Heeft u een specifieke wens en staat het er niet tussen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

  LEES MEER

  Heeft u stukadoorswerk of afbouwwerkzaamheden?

  Wij nemen u graag dit werk uit handen. Vraag hier een vrijblijvend offerte aan.