1. Home
  2. Diensten
  3. Beton Ciré

Beton Ciré

Natuurlijk, puur en authentiek!

Het beton is water-en schokbestendig en geheel voegloos. Het is op iedere vormvaste en vlakke onderlaag toepasbaar, hierbij kunt denken aan, uw keuken,badkamer,douche of toilet maar ook op uw terras. Het kan toegepast worden zoals u dat wilt. 

Beton Ciré geeft een huiselijke sfeer en persoonlijkheid aan alle ruimtes. Het is eenvoudig in onderhoud en heeft een strakke moderne uitstraling, maar het kan ook worden uitgevoerd in klassiekere uitvoeringen, dit is afhankelijk van de kleur en structuur. 

Beton Ciré maakt moderne objecten moderner en versterkt het klassieke. 

 

 

Heeft u stukadoorswerk of afbouwwerkzaamheden?

Wij nemen u graag dit werk uit handen. Vraag hier een vrijblijvend offerte aan.

ico-1

SINDS 1992 ERKEND

Als officieel stukadoorsbedrijf.

LEES MEER
ico-2

27 JAAR ERVARING

In het afbouw- en stukadoors vak.

LEES MEER
ico-3

5 JAAR GARANTIE

Op het door ons uitgevoerde werk.

LEES MEER

LAATSTE
PROJECTEN

Wij verzorgen velerlei onderhouds- en decoratiewerkzaamheden ten behoeve van zowel particulieren als zakelijke klanten. Ons werk onderscheidt zich door vakmanschap en bovenal, het met plezier afleveren van maatwerk. Alle door ons geleverde diensten beloven een karakteristiek uiterlijk. Bovendien is de kwaliteit gewaarborgd doordat het hard, stootvast, kleurecht en duurzaam wordt afgewerkt, zodat het ook weinig onderhoud nodig heeft.

LEES MEER

ONZE
DIENSTEN

Ons aanbod in diensten is legio en blijft zich uitbreiden. Samen komen wij altijd tot een oplossing gelet op de ultieme combinatie van kwaliteit en uiterlijk. Wij bieden een uitputtend scala aan soorten stucwerk; voor een ieder wat wils bezitten wij over de nodige vakkunde om uw wensen tot waarheid te laten komen. Kijk gerust rond, al onze diensten staan beschreven op onze website. Heeft u een specifieke wens en staat het er niet tussen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

LEES MEER