1. Home
  2. Diensten
  3. Marmerpleister

Marmerpleister

Marmerpleister geeft een unieke, chique uitstraling aan uw woning. Het is een innovatief product dat steeds meer wordt toegepast in woningen. Marmerpleister is verkrijgbaar in verschillende kleuren en effecten en geeft een glanzend en luxueuze uitstraling waar u lang plezier van zult hebben. 

 

Wat is marmerpleister? 

Marmerpleister heeft een fraaie en moderne uitstraling omdat de verschillende gekleurde steentjes tot een mengsel zijn samengebracht en een bijzonder effect geven. De zeer gladde en dunne afwerklaag doet aan als echt marmer en is verkrijgbaar in afwerkingen als geborstelde staal look, parelmoer of een zilveren gloed. 

 

Kernmerken van marmerpleister:

  • Zeer gladde afwerklaag
  • Verkrijgbaar in verschillende ‘effecten’
  • Moderne uitstraling
  • Zeer gemakkelijk te reinigen

Doordat marmerpleister gereinigd kan worden met water is ook een ideale wandafwerking voor vochtige ruimtes zoals de badkamer,het toilet, de keuken of buitenhuis. 

 

De prijzen zijn mede afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en het type marmerpleister. U kunt altijd altijd vrijblijvend een offerte op maat opvragen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van marmerpleister? Wij helpen u graag verder. 

Heeft u stukadoorswerk of afbouwwerkzaamheden?

Wij nemen u graag dit werk uit handen. Vraag hier een vrijblijvend offerte aan.

ico-1

SINDS 1992 ERKEND

Als officieel stukadoorsbedrijf.

LEES MEER
ico-2

27 JAAR ERVARING

In het afbouw- en stukadoors vak.

LEES MEER
ico-3

5 JAAR GARANTIE

Op het door ons uitgevoerde werk.

LEES MEER

LAATSTE
PROJECTEN

Wij verzorgen velerlei onderhouds- en decoratiewerkzaamheden ten behoeve van zowel particulieren als zakelijke klanten. Ons werk onderscheidt zich door vakmanschap en bovenal, het met plezier afleveren van maatwerk. Alle door ons geleverde diensten beloven een karakteristiek uiterlijk. Bovendien is de kwaliteit gewaarborgd doordat het hard, stootvast, kleurecht en duurzaam wordt afgewerkt, zodat het ook weinig onderhoud nodig heeft.

LEES MEER

ONZE
DIENSTEN

Ons aanbod in diensten is legio en blijft zich uitbreiden. Samen komen wij altijd tot een oplossing gelet op de ultieme combinatie van kwaliteit en uiterlijk. Wij bieden een uitputtend scala aan soorten stucwerk; voor een ieder wat wils bezitten wij over de nodige vakkunde om uw wensen tot waarheid te laten komen. Kijk gerust rond, al onze diensten staan beschreven op onze website. Heeft u een specifieke wens en staat het er niet tussen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

LEES MEER