1. Home
  2. Diensten
  3. Lijsten & Ornamenten

Lijsten & Ornamenten

Sierlijsten en ornamenten hebben de eigenschap om uw woonkamer te vergroten en sfeer in uw huiskamer te brengen of u nu in een statig herenhuis woont of in een nieuwbouwwoning. Sierlijsten, kooflijsten en rozetten geven een strakke kamer rust en uitstraling. 

Andere benamingen voor sierlijsten zijn kooflijsten (tussen wand-plafond) en perklijsten (op plafond of wand). De meeste sierlijstelementen worden tegenwoordig machinaal van gips vervaardigd en zijn in allerlei stijlen beschikbaar. 

Sierlijsten worden aangebracht op plafonds en wanden. Er is volop keuze in verschillende stijlen. Strak en modern, maar ook krullen en rondingen. Rozetten op het plafonds, pilasters op de wanden en zelfs zuilen kunnen geplaatst worden. 

Sierlijsten en ornamenten zijn allerlei vormen en stijlen leverbaar. Behalve de standaard modellen, kunnen er tevens lijsten naar eigen ontwerp worden gemaakt of zelfs oude lijsten hersteld en gerestaureerd. 

Heeft u stukadoorswerk of afbouwwerkzaamheden?

Wij nemen u graag dit werk uit handen. Vraag hier een vrijblijvend offerte aan.

ico-1

SINDS 1992 ERKEND

Als officieel stukadoorsbedrijf.

LEES MEER
ico-2

27 JAAR ERVARING

In het afbouw- en stukadoors vak.

LEES MEER
ico-3

5 JAAR GARANTIE

Op het door ons uitgevoerde werk.

LEES MEER

LAATSTE
PROJECTEN

Wij verzorgen velerlei onderhouds- en decoratiewerkzaamheden ten behoeve van zowel particulieren als zakelijke klanten. Ons werk onderscheidt zich door vakmanschap en bovenal, het met plezier afleveren van maatwerk. Alle door ons geleverde diensten beloven een karakteristiek uiterlijk. Bovendien is de kwaliteit gewaarborgd doordat het hard, stootvast, kleurecht en duurzaam wordt afgewerkt, zodat het ook weinig onderhoud nodig heeft.

LEES MEER

ONZE
DIENSTEN

Ons aanbod in diensten is legio en blijft zich uitbreiden. Samen komen wij altijd tot een oplossing gelet op de ultieme combinatie van kwaliteit en uiterlijk. Wij bieden een uitputtend scala aan soorten stucwerk; voor een ieder wat wils bezitten wij over de nodige vakkunde om uw wensen tot waarheid te laten komen. Kijk gerust rond, al onze diensten staan beschreven op onze website. Heeft u een specifieke wens en staat het er niet tussen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

LEES MEER