1. Home
  2. Diensten
  3. Spackspuit

Spackspuit

Spack is een sierpleister die steeds meer wordt toegepast als wandafwerking in woonhuizen en kantoorpanden. Spack geeft een strakke en sterke afwerking.Een groot voordeel van spack is dat er weinig tot niets aan de wanden voorbehandeld hoeft te worden. Hoe fijn of hoe grof de spack wordt gespoten bepaalt u zelf.

 

Standaard wordt spack in het wit met Brander Crystal gespoten. Echter het is een mogelijkheid om spack op kleur te laten spuiten. De kleur van de spack kan aan de hand van elke kleurenwaaier gekozen worden. De aangebrachte spack leent zich er ook voor om te worden geschilderd.

 

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het aanbrengen van spack aan uw woning. Ook kunt u bij ons terecht voor het spackspuiten van utiliteit -en nieuwbouw projecten.

Heeft u stukadoorswerk of afbouwwerkzaamheden?

Wij nemen u graag dit werk uit handen. Vraag hier een vrijblijvend offerte aan.

ico-1

SINDS 1992 ERKEND

Als officieel stukadoorsbedrijf.

LEES MEER
ico-2

27 JAAR ERVARING

In het afbouw- en stukadoors vak.

LEES MEER
ico-3

5 JAAR GARANTIE

Op het door ons uitgevoerde werk.

LEES MEER

LAATSTE
PROJECTEN

Wij verzorgen velerlei onderhouds- en decoratiewerkzaamheden ten behoeve van zowel particulieren als zakelijke klanten. Ons werk onderscheidt zich door vakmanschap en bovenal, het met plezier afleveren van maatwerk. Alle door ons geleverde diensten beloven een karakteristiek uiterlijk. Bovendien is de kwaliteit gewaarborgd doordat het hard, stootvast, kleurecht en duurzaam wordt afgewerkt, zodat het ook weinig onderhoud nodig heeft.

LEES MEER

ONZE
DIENSTEN

Ons aanbod in diensten is legio en blijft zich uitbreiden. Samen komen wij altijd tot een oplossing gelet op de ultieme combinatie van kwaliteit en uiterlijk. Wij bieden een uitputtend scala aan soorten stucwerk; voor een ieder wat wils bezitten wij over de nodige vakkunde om uw wensen tot waarheid te laten komen. Kijk gerust rond, al onze diensten staan beschreven op onze website. Heeft u een specifieke wens en staat het er niet tussen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

LEES MEER