1. Home
  2. Diensten
  3. Metallic pleister

Metallic pleister

Een relatief nieuw vorm van wandstyling is metallic pleister. Voor vrijwel ieder interieur is deze sierpleister een decoratieve vorm die uw wanden een nieuw leven inblaast met schitterende effecten. 

Metallic pleister is een echte aandachtstrekker in de hallen, showrooms, kantoorruimten en restaurants. Hoewel deze wandafwerking ook voor kleine ruimtes een zeer aangename toevoeging kan betekenen. 

Metallic pleister heeft een egale korrelstructuur en is beschikbaar in een aantal standaard kleuren, zoals zilver, antraciet en goud. Het grote voordeel is dat u zelf de wanden niet meer hoeft te verven, doordat metallic sierpleister direct op kleur, stootvast en naadloos aangebracht wordt. 

 

Wilt u ook een duurzame decoratie aanbrengen op uw wanden? Neem dan contact op met ons en laat u informeren over de mogelijkheden van metallic pleister voor u. 

Heeft u stukadoorswerk of afbouwwerkzaamheden?

Wij nemen u graag dit werk uit handen. Vraag hier een vrijblijvend offerte aan.

ico-1

SINDS 1992 ERKEND

Als officieel stukadoorsbedrijf.

LEES MEER
ico-2

27 JAAR ERVARING

In het afbouw- en stukadoors vak.

LEES MEER
ico-3

5 JAAR GARANTIE

Op het door ons uitgevoerde werk.

LEES MEER

LAATSTE
PROJECTEN

Wij verzorgen velerlei onderhouds- en decoratiewerkzaamheden ten behoeve van zowel particulieren als zakelijke klanten. Ons werk onderscheidt zich door vakmanschap en bovenal, het met plezier afleveren van maatwerk. Alle door ons geleverde diensten beloven een karakteristiek uiterlijk. Bovendien is de kwaliteit gewaarborgd doordat het hard, stootvast, kleurecht en duurzaam wordt afgewerkt, zodat het ook weinig onderhoud nodig heeft.

LEES MEER

ONZE
DIENSTEN

Ons aanbod in diensten is legio en blijft zich uitbreiden. Samen komen wij altijd tot een oplossing gelet op de ultieme combinatie van kwaliteit en uiterlijk. Wij bieden een uitputtend scala aan soorten stucwerk; voor een ieder wat wils bezitten wij over de nodige vakkunde om uw wensen tot waarheid te laten komen. Kijk gerust rond, al onze diensten staan beschreven op onze website. Heeft u een specifieke wens en staat het er niet tussen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

LEES MEER