1. Home
  2. Diensten
  3. Schuurwerk

Schuurwerk

Een plafond is vaak sfeerbepalend in een ruimte. Door de vele vierkante meters die een plafond bestaat, heeft het direct invloed op de uitstraling van de ruimte. Een mooi afgewerkt plafond is een lust voor het oog. Met een schuurplafond geeft u het plafond een rustieke en stijlvolle uitstraling en haalt u iets bijzonders in huis. Wij zorgen middels schuurwerk voor een bijzondere, rustieke uitstraling in uw woning of bedrijfspand.

 

Wat is een schuurplafond? 

Bij een schuurplafond wordt het plafond voorzien van een laag mortel die afgewerkt wordt met een draaiende schaduwwerking. Dit schuurwerk leidt tot een gelijkmatige draaiingen die goed zichtbaar wordt bij een bepaalde lichtinval.

 

Kenmerken schuurwerk:

  • Het is warmte-isolerend en brandvertragend
  • Het is niet stootvast waardoor reparaties achteraf altijd zichtbaar blijven 
  • Het droogt egaal op zodat schilderen of sauzen niet nodig is
  • Het heeft een groot ademend vermogen en is daardoor zeer geschikt voor natte ruimtes
  • Uitstraling verandert door lichtinval 

 

Wilt u graag een eigentijds uitstraling in uw woonhuis of kantoorpand? Kies dan voor een schuurplafond bij Stukadoors-afbouwbedrijf Loenen. Wij geven 5 jaar garantie op het stucwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. 

Heeft u stukadoorswerk of afbouwwerkzaamheden?

Wij nemen u graag dit werk uit handen. Vraag hier een vrijblijvend offerte aan.

ico-1

SINDS 1992 ERKEND

Als officieel stukadoorsbedrijf.

LEES MEER
ico-2

27 JAAR ERVARING

In het afbouw- en stukadoors vak.

LEES MEER
ico-3

5 JAAR GARANTIE

Op het door ons uitgevoerde werk.

LEES MEER

LAATSTE
PROJECTEN

Wij verzorgen velerlei onderhouds- en decoratiewerkzaamheden ten behoeve van zowel particulieren als zakelijke klanten. Ons werk onderscheidt zich door vakmanschap en bovenal, het met plezier afleveren van maatwerk. Alle door ons geleverde diensten beloven een karakteristiek uiterlijk. Bovendien is de kwaliteit gewaarborgd doordat het hard, stootvast, kleurecht en duurzaam wordt afgewerkt, zodat het ook weinig onderhoud nodig heeft.

LEES MEER

ONZE
DIENSTEN

Ons aanbod in diensten is legio en blijft zich uitbreiden. Samen komen wij altijd tot een oplossing gelet op de ultieme combinatie van kwaliteit en uiterlijk. Wij bieden een uitputtend scala aan soorten stucwerk; voor een ieder wat wils bezitten wij over de nodige vakkunde om uw wensen tot waarheid te laten komen. Kijk gerust rond, al onze diensten staan beschreven op onze website. Heeft u een specifieke wens en staat het er niet tussen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

LEES MEER