1. Home
  2. Diensten
  3. Stucco Veneziano

Stucco Veneziano

Zoals de naam al doet vermoeden, is Stucco Veneziano afkomstig uit de Italiaanse handelsstad Venetië. Deze style is terug te vinden in de vele Venetiaanse paleizen. Tegenwoordig hoeft u niet meer in een paleis te wonen om te genieten van dit bijzondere product.

Stucco Veneziano wordt in verschillende dunne lagen aangebracht. Met een speciale spaan wordt er uiteindelijk bij de laatste laag met de hand gepolijst zodat er een superieure glans ontstaat.

 

Oude techniek met historisch materiaal om muren en plafonds te versieren. Deze kalkpleister geeft een schitterend eigentijds effect aan uw wanden in uw badkamer maar ook elders in uw huis of bedrijf, denk bijvoorbeeld aan een accentwand in uw slaapkamer, hal of woonkamer. Het eindresultaat ziet eruit als een marmeren muur, en het verschil tussen deze muur en een echt marmeren muur is bijna niet toe herkennen.

 

Wij komen graag bij u op locatie om de situatie te bekijken en u te informeren en adviseren. Dit doen wij geheel kosteloos! We bespreken de diverse mogelijkheden, denken graag met u mee, en kijken welke oplossingen in uw budget passen. Neem gerust contact met ons op voor een gratis locatie bezichtiging en offerte.

Heeft u stukadoorswerk of afbouwwerkzaamheden?

Wij nemen u graag dit werk uit handen. Vraag hier een vrijblijvend offerte aan.

ico-1

SINDS 1992 ERKEND

Als officieel stukadoorsbedrijf.

LEES MEER
ico-2

27 JAAR ERVARING

In het afbouw- en stukadoors vak.

LEES MEER
ico-3

5 JAAR GARANTIE

Op het door ons uitgevoerde werk.

LEES MEER

LAATSTE
PROJECTEN

Wij verzorgen velerlei onderhouds- en decoratiewerkzaamheden ten behoeve van zowel particulieren als zakelijke klanten. Ons werk onderscheidt zich door vakmanschap en bovenal, het met plezier afleveren van maatwerk. Alle door ons geleverde diensten beloven een karakteristiek uiterlijk. Bovendien is de kwaliteit gewaarborgd doordat het hard, stootvast, kleurecht en duurzaam wordt afgewerkt, zodat het ook weinig onderhoud nodig heeft.

LEES MEER

ONZE
DIENSTEN

Ons aanbod in diensten is legio en blijft zich uitbreiden. Samen komen wij altijd tot een oplossing gelet op de ultieme combinatie van kwaliteit en uiterlijk. Wij bieden een uitputtend scala aan soorten stucwerk; voor een ieder wat wils bezitten wij over de nodige vakkunde om uw wensen tot waarheid te laten komen. Kijk gerust rond, al onze diensten staan beschreven op onze website. Heeft u een specifieke wens en staat het er niet tussen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

LEES MEER