1. Home
  2. Diensten
  3. Spachtelputz

Spachtelputz

Spachtelputz is een soort stucwerk dat zorgt voor een stevige muur met korrelstructuur. U kunt zelf bepalen in welke korreldikte je de wand of plafond laat stucen. Zowel een grove als fijne structuur is dus mogelijk voor een huiselijk uitstraling. Een van de voordelen van deze afwerking is dat je beschadigingen minder snel ziet als u het vergelijkt met een gladde muur. 

 

Eenvoudig te sausen korrelpleister

Daarnaast is spachtelputz erg stootvast en geschikt voor binnen en buiten. De korrelige muur is na het drogen eenvoudig te sausen. 

 

Voordelen van spachtelputz:

  • Het is stoot- en boenvast
  • Vooraf kun je de gewenste kleur bepalen
  • Zowel geschikt voor binnen als buitenmuren
  • Betaalbaar en heeft een lange levensduur
  • Het stoot stof af, makkelijk in onderhoud
  • Beschadigingen vallen minder snel op 

 

Beschadigingen en scheuren herstellen

Heeft u veel beschadigingen en scheuren in de muur? Met spachtelputz kunt u de muur repareren en krijgt u weer een stevige wand waarin minder snel scheuren komen. 

 

Heeft u stukadoorswerk of afbouwwerkzaamheden?

Wij nemen u graag dit werk uit handen. Vraag hier een vrijblijvend offerte aan.

ico-1

SINDS 1992 ERKEND

Als officieel stukadoorsbedrijf.

LEES MEER
ico-2

27 JAAR ERVARING

In het afbouw- en stukadoors vak.

LEES MEER
ico-3

5 JAAR GARANTIE

Op het door ons uitgevoerde werk.

LEES MEER

LAATSTE
PROJECTEN

Wij verzorgen velerlei onderhouds- en decoratiewerkzaamheden ten behoeve van zowel particulieren als zakelijke klanten. Ons werk onderscheidt zich door vakmanschap en bovenal, het met plezier afleveren van maatwerk. Alle door ons geleverde diensten beloven een karakteristiek uiterlijk. Bovendien is de kwaliteit gewaarborgd doordat het hard, stootvast, kleurecht en duurzaam wordt afgewerkt, zodat het ook weinig onderhoud nodig heeft.

LEES MEER

ONZE
DIENSTEN

Ons aanbod in diensten is legio en blijft zich uitbreiden. Samen komen wij altijd tot een oplossing gelet op de ultieme combinatie van kwaliteit en uiterlijk. Wij bieden een uitputtend scala aan soorten stucwerk; voor een ieder wat wils bezitten wij over de nodige vakkunde om uw wensen tot waarheid te laten komen. Kijk gerust rond, al onze diensten staan beschreven op onze website. Heeft u een specifieke wens en staat het er niet tussen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

LEES MEER