1. Home
  2. Diensten
  3. Granol

Granol

Granol is een duurzame en stootvaste stucsoort. Dit stucwerk heeft een grove structuur en tijdens het aanbrengen worden er mooie patronen in gemaakt.  De grovere structuur maakt het mogelijk om bijzondere patronen te maken die de wanden net wat mooier afwerken dan standaard wandafwerkingen.

Dit zorgt voor een bijzondere uitstraling en iedere muur is uniek. Granol wordt vooral gebruikt om wanden af te werken en het is beschikbaar in verschillende kleuren. 

 

Wat is Granol? 

Granol is een heel bekend vorm van stucwerk en werd vooral bekend in de jaren ’70 en ’80. Het werd in die jaren vrijwel altijd gebruikt als vaste manier om de wanden af te werken. Granol komt u nog steeds regelmatig voor in oudere woningen, maar is ook geschikt voor nieuwe huizen. Granol zorgt voor een sierlijk uitstraling in de woning. 

 

Kernmerken Granol:

  • Heeft een zeer grove structuur
  • Kan in ieder kleur worden aangebracht 
  • Kan met verschillende patronen worden aangebracht 

Heeft u stukadoorswerk of afbouwwerkzaamheden?

Wij nemen u graag dit werk uit handen. Vraag hier een vrijblijvend offerte aan.

ico-1

SINDS 1992 ERKEND

Als officieel stukadoorsbedrijf.

LEES MEER
ico-2

27 JAAR ERVARING

In het afbouw- en stukadoors vak.

LEES MEER
ico-3

5 JAAR GARANTIE

Op het door ons uitgevoerde werk.

LEES MEER

LAATSTE
PROJECTEN

Wij verzorgen velerlei onderhouds- en decoratiewerkzaamheden ten behoeve van zowel particulieren als zakelijke klanten. Ons werk onderscheidt zich door vakmanschap en bovenal, het met plezier afleveren van maatwerk. Alle door ons geleverde diensten beloven een karakteristiek uiterlijk. Bovendien is de kwaliteit gewaarborgd doordat het hard, stootvast, kleurecht en duurzaam wordt afgewerkt, zodat het ook weinig onderhoud nodig heeft.

LEES MEER

ONZE
DIENSTEN

Ons aanbod in diensten is legio en blijft zich uitbreiden. Samen komen wij altijd tot een oplossing gelet op de ultieme combinatie van kwaliteit en uiterlijk. Wij bieden een uitputtend scala aan soorten stucwerk; voor een ieder wat wils bezitten wij over de nodige vakkunde om uw wensen tot waarheid te laten komen. Kijk gerust rond, al onze diensten staan beschreven op onze website. Heeft u een specifieke wens en staat het er niet tussen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

LEES MEER