1. Home
  2. Diensten
  3. Gladpleister

Gladpleister

Als u houdt van een nette, frisse aanblik van uw wanden en plafonds eventueel voorzien van lijsten en of ornamenten dan is gesaust gladpleisterwerk een goede keuze. 

Gladpleisterwerk is stucwerk met een zeer strakke afwerking. Deze afwerking komt zowel in voor bij wanden als op plafonds en wordt het handmatig aangebracht. Met behulp van een dunne laag gipsmortel worden wanden en/of plafonds spiegelglad gestuct en daarna zijn ze geschikt om te sausen/schilderen. 

Gladpleisterwerk is bijna op elke ondergrond toepasbaar, maar niet op een houten ondergrond. Bijkomend voordeel is dat gips vocht regulerend werkt. Gladpleisterwerk kan vocht opnemen en opgenomen vocht weer afstaan zonder dat er kleurenverschil optreedt.

Door deze eigenschap is pleisterwerk ook geschikt als afwerking van vochtige ruimtes zoals garages, badkamers en kelders. Daarnaast heeft gladpleisterwerk net als raapwerk brandvertragende eigenschappen. 

 

 

Heeft u stukadoorswerk of afbouwwerkzaamheden?

Wij nemen u graag dit werk uit handen. Vraag hier een vrijblijvend offerte aan.

ico-1

SINDS 1992 ERKEND

Als officieel stukadoorsbedrijf.

LEES MEER
ico-2

27 JAAR ERVARING

In het afbouw- en stukadoors vak.

LEES MEER
ico-3

5 JAAR GARANTIE

Op het door ons uitgevoerde werk.

LEES MEER

LAATSTE
PROJECTEN

Wij verzorgen velerlei onderhouds- en decoratiewerkzaamheden ten behoeve van zowel particulieren als zakelijke klanten. Ons werk onderscheidt zich door vakmanschap en bovenal, het met plezier afleveren van maatwerk. Alle door ons geleverde diensten beloven een karakteristiek uiterlijk. Bovendien is de kwaliteit gewaarborgd doordat het hard, stootvast, kleurecht en duurzaam wordt afgewerkt, zodat het ook weinig onderhoud nodig heeft.

LEES MEER

ONZE
DIENSTEN

Ons aanbod in diensten is legio en blijft zich uitbreiden. Samen komen wij altijd tot een oplossing gelet op de ultieme combinatie van kwaliteit en uiterlijk. Wij bieden een uitputtend scala aan soorten stucwerk; voor een ieder wat wils bezitten wij over de nodige vakkunde om uw wensen tot waarheid te laten komen. Kijk gerust rond, al onze diensten staan beschreven op onze website. Heeft u een specifieke wens en staat het er niet tussen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

LEES MEER