1. Home
  2. Diensten
  3. Stucco (mat)

Stucco (mat)

Decoratieve wandafwerkingen winnen steeds meer terrein. De Brander Stucco Mat geeft de wanden een zachte uitstraling waardoor ze van een fluweel lijken. Of het nu gaat om een representatieve ruimtes als een ontvangsthal, kantoor, vergadercentrum of wand in een woning. Brander Stucco Mat zorgt voor een rustige sfeervolle uitstraling. 

 

Makkelijk en snel 

Wandafwerkingen met een decoratief effect vragen doorgaans veel aandacht en tijd om een optimaal eindresultaat te bereiken. De Brander Stucco Mat zorgt in twee lagen voor een subliem effect. Met de soepele verwerking en snelle droogtijd is de deadline geen probleem. 

 

52 kleuren

De Brander Stucco Mat is in 52 bijzondere kleuren leverbaar. Van lichte pasteltinten, vrolijke kleuren naar de warme aardetinten. Hoe donkerder de kleur hoe groter de dieptewerking en levendiger het schaduweffect wordt. 

 

Heeft u stukadoorswerk of afbouwwerkzaamheden?

Wij nemen u graag dit werk uit handen. Vraag hier een vrijblijvend offerte aan.

ico-1

SINDS 1992 ERKEND

Als officieel stukadoorsbedrijf.

LEES MEER
ico-2

27 JAAR ERVARING

In het afbouw- en stukadoors vak.

LEES MEER
ico-3

5 JAAR GARANTIE

Op het door ons uitgevoerde werk.

LEES MEER

LAATSTE
PROJECTEN

Wij verzorgen velerlei onderhouds- en decoratiewerkzaamheden ten behoeve van zowel particulieren als zakelijke klanten. Ons werk onderscheidt zich door vakmanschap en bovenal, het met plezier afleveren van maatwerk. Alle door ons geleverde diensten beloven een karakteristiek uiterlijk. Bovendien is de kwaliteit gewaarborgd doordat het hard, stootvast, kleurecht en duurzaam wordt afgewerkt, zodat het ook weinig onderhoud nodig heeft.

LEES MEER

ONZE
DIENSTEN

Ons aanbod in diensten is legio en blijft zich uitbreiden. Samen komen wij altijd tot een oplossing gelet op de ultieme combinatie van kwaliteit en uiterlijk. Wij bieden een uitputtend scala aan soorten stucwerk; voor een ieder wat wils bezitten wij over de nodige vakkunde om uw wensen tot waarheid te laten komen. Kijk gerust rond, al onze diensten staan beschreven op onze website. Heeft u een specifieke wens en staat het er niet tussen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

LEES MEER