1. Home
  2. Diensten
  3. Buiten stucwerk

Buiten stucwerk

Stukadoorswerk buiten is het herstellen of vernieuwen van uw oude of gemetselde muren van bijvoorbeeld terrassen en buitengevels die uit verschillende steensoorten kunnen bestaan. 

Met opbouwende lagen werken wij aan herstel en hebben wij oog voor wat past bij de uitstraling van het gebouw, zodat decoratie en renovatie hand in hand gaan. Dit onderhoud is ook toepasbaar op gevels, terrassen en vrijwel elke vorm van buitenbebouwing die een vernieuwing nodig heeft.

Voor het binnenhuis stucen zijn er talloze opties voor het afwerken van uw muren,wanden en plafonds. Dit geldt ook voor wanneer u besluit een buitenmuur te stucen.  

 

We onderscheiden hierin 3 stucsoorten:

  • Spachtelputz 
  • Gepleisterde plint
  • Schuurwerk 

Het aanbrengen van buiten stucwerk is belangrijk om uw geïsoleerde gevel te beschermen tegen verschillende weersinvloeden.

 

Heeft u stukadoorswerk of afbouwwerkzaamheden?

Wij nemen u graag dit werk uit handen. Vraag hier een vrijblijvend offerte aan.

ico-1

SINDS 1992 ERKEND

Als officieel stukadoorsbedrijf.

LEES MEER
ico-2

27 JAAR ERVARING

In het afbouw- en stukadoors vak.

LEES MEER
ico-3

5 JAAR GARANTIE

Op het door ons uitgevoerde werk.

LEES MEER

LAATSTE
PROJECTEN

Wij verzorgen velerlei onderhouds- en decoratiewerkzaamheden ten behoeve van zowel particulieren als zakelijke klanten. Ons werk onderscheidt zich door vakmanschap en bovenal, het met plezier afleveren van maatwerk. Alle door ons geleverde diensten beloven een karakteristiek uiterlijk. Bovendien is de kwaliteit gewaarborgd doordat het hard, stootvast, kleurecht en duurzaam wordt afgewerkt, zodat het ook weinig onderhoud nodig heeft.

LEES MEER

ONZE
DIENSTEN

Ons aanbod in diensten is legio en blijft zich uitbreiden. Samen komen wij altijd tot een oplossing gelet op de ultieme combinatie van kwaliteit en uiterlijk. Wij bieden een uitputtend scala aan soorten stucwerk; voor een ieder wat wils bezitten wij over de nodige vakkunde om uw wensen tot waarheid te laten komen. Kijk gerust rond, al onze diensten staan beschreven op onze website. Heeft u een specifieke wens en staat het er niet tussen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

LEES MEER